Náš team

New_foto_t_m_1
Foto_t_m_2_
Foto_t_m_3_

Dovolte, abychom Vám představili náš tým, který se podílí na přípravě a realizaci příměstských táborů potažmo kroužků ve Vašich městech.

V první řadě Vám představujeme organizátory, se kterými pravidelně komunikujete v rámci organizačních i technických záležitostí. Jsme Vám k dispozici dle potřeb, jelikož se snažíme o individuální přístup.

Věříme, že Vám toto poznání pomůže ve snazší orientaci při komunikaci, jak po organizační stránce, tak našich lektorů, se kterými se uvidíte osobně na táborech. Tým našich lektorů se skládá z vysokoškolsky vzdělaných lidí, vždy hlavního mentora a jeho asistenta. Lektoři mají praktické zkušenosti s programováním v Minecraftu, mají pedagogickou průpravu související s prací s dětmi. Naši lektoři prošli školením bezpečnosti práce, jsou seznámeni se vším okolo tábora a zodpoví všechny vaše dotazy. V případě, že by bylo potřeba, neváhejte kontaktovat za organizaci člověka, se kterým jste doposud komunikovali.

S organizátory se znáte především v rámci telefonického nebo emailového kontaktu. Jsme rádi, že se můžeme představit i po vizuální stránce, a dostaneme se k Vám tak blíž.

Dále představujeme naše lektory, kteří se o Vaše děti budou starat na letních příměstských táborech. Věříme, že si děti odnesou nové poznatky a setkáme se s nimi i při dalších příležitostech.

Tým Bridge Academy, z.s.

Více informací o našich lektroch naleznete...zde