PIXIE CREW - český výrobce hravých hraček

PIXIE CREW - český výrobce hravých hraček

 

Má vaše dítě rádo hraní her, programování nebo sleduje youtubery, kteří tvoří svůj obsah v Minecraftu? V tomto případě pro Vás máme skvělý tip na vánoční dárek v roce 2022.


Jelikož si Vás velmi vážíme, připravili jsme si pro Vás speciální nabídku, kterou můžete využit!


Rádi bychom Vám představili našeho nového partnera PIXIE CREW


Pixie Crew je český výrobce hravých a zábavných školních potřeb, hraček a dárků, které rozvíjí kreativitu, fantazii a jemnou motoriku dětí.
Patent silikonové desky a pixelů české značky PIXIE CREW posouvá možnosti školních potřeb, penálů, pouzder a dalších věcí na zcela novou úroveň výrobků pro děti a mládež. Je to podobné, jako byste přilepili LEGO podložku třeba na batoh a z barevných kostiček pak na ploše vyskládali cokoliv, co máte rádi. Líbí?

  • Stačí změnit motiv na ploše a váš batoh, taška, penál nebo náramek vypadá pokaždé jinak.
  • Děti to baví a zároveň rozvíjí, a to v mnoha směrech. Klíčový je rozvoj jemné motoriky, tvořivosti, prostorové představivosti, schopnosti plánovat.
  • Předškolákům pomáhá s učením barev, tvarů, písmen a číslic.
  • I bez patentované desky a pixelů jde o kvalitní věci s krásným designem, které se líbí samy o sobě a jsou 100% funkční

Chcete dítěti zajistit ty nejlepší Vánoce? Kombinace vzdělávacích kroužků a školních potřeb s oblíbenou tématikou zaručí 100% úspěch a radost na dětské tváři. Proto neváhejte a využijte tyto slevy:

 

Bridge Academy - Sleva